Scoala Gimnaziala "Nicolae Iorga" Focsani

 

                                        

 

 

 

 

Şcoala cea mai bună e aceea în care înveţi înainte de toate a învăţa.

                                   

 

Activitati desfasurate in cadrul saptamanii

"Sa stii mai multe, sa fii mai bun"

inapoi

 

Luni, 18 aprilie 2016

 • Activitati clasa a III-a B (prof. Axente Mihaela)
         -Beneficiile Școlii Altfel - discuții, organizator grafic
         -Unde este o problemă, există și o soluție
         -Borcanul fericirii
         -Concurs de cultură generală „Bunele maniere”
 • Activitati a III-a A (prof. Daniela Voinea) : 8-12 - 1.Club de lectura 2. Atelierul iepurasului
 • i

   

 • Primim oaspeti de la Gradinita nr.13 (prof. Sbirciog Cerasela)

 • Elevii VLAD ANDREI, MUSTĂŢEA ALBERT GABRIEL, BURLACU IULIANA și IONIŢĂ ALEXANDRA,  de la clasa a VI-a A, coordonaţi de d-na prof. DĂNILĂ NICOLETA, au obţinut PREMIUL I la concursul “Drama Experiences”, organizat la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” din Focșani. Micii actori au interpretat sceneta în limba engleză “Fire Practice”. Echipa a beneficiat de sprijinul ISU, materializat prin echipamentele care au adus un plus de stralucire performerilor.

Drama experiences  Drama experiences  Drama experiences  Drama experiences

 

 • 8,00 - 12,00 - "Biblioteca, loc de cultura si creatie" - atelierele creative "Ana citeste". Elevii claselor a VII-a A si a VI-a A, indrumati de d-ra prof. Nitu Liliana,    d-na bibl. Adriana Maciuca si d-na itinerant Galoiu Ecaterina au participat la Centrul de Documentare si Informare al Scolii Gimnaziale "Nicolae Iorga" Focsani la mai multe actvitati avand in centru ideea de carte si de lectura. Dupa ce s-au citit fragmente din diferite opere literare si s-a desfasurat o masa rotunda pe ideea lecturii de placere, coordnati de d-nele profesoare si de doamna bibliotecar, elevii celor doua clase au realizat machete dupa lecturi. Elevii au fost organizati pe ateliere de lucru, fiecare grupa dandu-si nume sugestive: "Povestitorii", "Ganditorii", "Visatorii".
 • In cadrul activitatii " Indemanare, culoare, traditii" organizate la clasele V- VI, sub indrumarea d-nilor prof. Boldeanu Marlena, Baboi Luminita, Hopu Gheorghe, Chirila Mona, Sirbu Ioana, Mocanu Veronica, elevii au realizat ornamente de primavara cu flori si fluturi, cosulete cu oua de Paste, felicitari.Elevii claselor a VIII-a A si a VIII-a B au realizat expozitia de fotografii " Simfonia primaverii" reprezentata de aranjamente Ikebana si arbori Bonsai dedicata culturii si artei traditionale japoneze.
  Elevii claselor a VI-a A, B, C au realizat cosulete de Paste cu iepurasi si oua si o expozitie de compozitii plastice dedicata sarbatorii pascale.

 

 

 • Elevii clasei a VII-a A , indrumati de d-na director Trandafir Daniela si d-na prof. Mocanu Veronica, au participat la activitatea "Vanatoare de comori". Impartiti in doua echipe, elevii au fost supusi mai multor probe. Fiecare proba s-a desfasurat in aer liber, in baza unui indiciu scris in versuri si cautat de participantii la concurs. Echipa care a acumulat mai multe puncte a castigat dreptul de a participa la proba finala, "vanatul comorii".

 

inapoi